Gençlerbirliğinde istifa şoku

Ligde Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrasında, Gençlerbirliği yönetim kurulu, Alman teknik adam Doll ile yolları ayırma kararı aldı..Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de bugün Medical Park Antalyaspor karşısında alı

Gençlerbirliğinde istifa şoku

Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de bugün Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrasında, yönetim kurulu, Alman teknik adamla bir görüşme yaptı. Görüşmede yönetim kurulu, Doll'e kendisiyle çalışmak istemediklerini ve yarın menajerini Ankara'ya beklediklerini ifade etti.
Bu gelişmenin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan başkent ekibinde, Giray Bulak, Rıza Çalımbay gibi isimlerin gündeme geldiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yeni teknik direktör gelene kadar, takımı yardımcı antrenör Serdar Dayat maçlara hazırlayacak.


Öte yandan, kulüp yönetiminin bir bölümünün yardımcı antrenör Serdar Dayat'ın göreve getirilmesine sıcak baktığı öğrenildi.

Bilindiği gibi bu sezon Manisaspor'un Trabzonspor maçı öncesinde teknik adam değişiklik yaşanmış ve Manisaspor Trabzonspor'u Hikmet Karaman ile mağlup etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor