Gençlerbirliği evinde kazandı!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği sahasında Balıkesirspor'u konuk etti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf ev sahibi oldu.Gençlerbirliği yeni hocası İrfan Buz yönetiminde çıktığı ilk maçta 33. dakikada genç oyuncusu Bera

Gençlerbirliği evinde kazandı!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği sahasında Balıkesirspor'u konuk etti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf ev sahibi oldu.

Gençlerbirliği yeni hocası İrfan Buz yönetiminde çıktığı ilk maçta 33. dakikada genç oyuncusu Berat Tosun'un ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu sonuçla tamamlanan maçın ikinci yarısında sahneye çıkan Sercan Yıldırım 57. dakikada skoru 1-1'e getirdi.

İkinci yarıda rolantiye giren maçta dengeyi bozan ise yine Berat oldu. 75. dakikada sahneye çıkan 20 yaşındaki forvet bir kez daha rakip fileleri havalandırdı ve skoru 2-1 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra bu sefer Uğur Çiftçi ceza alanı dışından çektiği şutlar farkı 2'ye çıkardı: 3-1.

Maçın 90+3. dakikasında Balıkesirspor bir gol daha buldu ancak karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy golden önce topa yükselen Ante Kulusic'in rakibine faul yaptığına karar verip golü geçersiz kıldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Gençlerbirliği'nin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Gençlerbirliği puanını 7 yaptı. Balıkesirspor ise 3 puanda kaldı.

Ligde gelecek hafta Gençlerbirliği deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. Balıkesirspor ise Beşiktaş'ı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler