Gençlerbirliği evinde berabere...

Spor Toto Süper Lig'de günün açılış maçlarından biri Gençlerbirliği ile T.Konyaspor arasındaydı. Rahat nefes almak isteyen iki takımın mücadelesinin ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, son 5 dakikada oyuna Hleb ağırlığını koydu. 41. dakikad

Gençlerbirliği evinde berabere...


Spor Toto Süper Lig'de günün açılış maçlarından biri Gençlerbirliği ile T.Konyaspor arasındaydı. Rahat nefes almak isteyen iki takımın mücadelesinin ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, son 5 dakikada oyuna Hleb ağırlığını koydu. 41. dakikada başlattığı atakta kaleciden dönen topu tamamlayarak taım ını öne geçiren tecrübeli yıldız, 44. dakikada da sol kanattan getirdiği topu Thorvaldson'a al da at diye bıraktı ve skorun 2-0'a gelmesinde başrol oyuncusu oldu.

2. yarı ise ev sahibi ekibin golüyle başladı. 46. dakikada kazanılan serbest vuruşu arka direkte çk iyi takip eden Stancu farkı bir indirdi. 65. dakikada ise Zec'in yerde kalmasıyla gençlerbirliği bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Stancu skoar denge getiren isim oldu.

maçta başka gol olmadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Konya 27, Gençlerbirliği ise 25 puana yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler