Gençlerbirliği 3 eksikle geliyor!

Süper Lig'de 14. haftanın erteleme maçın Trabzonspor'la karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamladı.Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Trabzon'da yaptığı antrenmanla ta

Gençlerbirliği 3 eksikle geliyor!

Süper Lig'de 14. haftanın erteleme maçın Trabzonspor'la karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği hazırlıklarını tamamladı.

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Trabzon'da yaptığı antrenmanla tamamladı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan çalışma 45 dakika sürdü.

İdmana ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, çabukluk çalışmasının ardından 5'e 2 top kapmaca oyunuyla antrenmanı tamamladılar.

Başkent temsilcisinde sakatlıkları bulunan Özgür ve Emre ile antrenman eksiği olan Oktay, teknik direktör Fuat Çapa tarafından maç kadrosuna alınmadı.

Kırmızı-siyahlılar bugün yapılan çalışmanın ardından kampa girerek, karşılaşma saatini beklemeye başladı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, yarın saat 17.45'te başlayacak karşılaşmayı, hakem İlker Meral ve yardımcıları Mehmet Cem Hanoğlu ile Hakan Yemişken yönetecek. Çağatay Şahan ise maçta 4. hakem olarak görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler