Gençler: Trabzon için oynamadık!

Gençlerbirliği Kulübü, Fenerbahçe maçı sonrasında bazı oyuncularının ''Trabzonspor için oynadık'' şeklindeki sözlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Gençlerbirliği futbolcularının, temsil ettiği forma

Gençler: Trabzon için oynamadık!

Gençlerbirliği Kulübü, Fenerbahçe maçı sonrasında bazı oyuncularının ''Trabzonspor için oynadık'' şeklindeki sözlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Gençlerbirliği futbolcularının, temsil ettiği formanın kıymetini ve gücünü bildiği belirtilerek, "Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşma sonunda oyuncularımız Serkan, Aykut ve Hurşut tarafından tarafından söylendiği iddia edilen 'Trabzonspor için oynadık' sözleri gerçeği yansıtmadığı gibi bu sözleri polemik yapanları da ciddiyete davet ediyoruz" denildi. 

Böylesi küçük demagojilerle hem oyuncularımızın, hem de kulübün yıpratılmasının söz konusu olamayacağına dikkati çekilen açıklamada, şöyle denildi:

''Bir kulübün taraftarları tarafından gündeme yeniden getirilen ve gerçekle hiçbir bağı bulunmayan ve futbolcumuza atıf edilen sözler konusunda açıklama yapma zorunluluğumuz doğmuş bulunmaktadır. Fenerbahçe ile iki hafta önce oynadığımız mücadelenin bitiminde oyuncularımız Serkan Çalık, Aykut Demir ve Hurşut Meriç tarafından söylendiği iddia edilen 'Trabzonspor için oynadık' şeklindeki ifadeler futbolcularımız tarafından söylenmiş sözler değildir.

Ankara spor medyasının dışında antrenmanımızı izlemeyen ve oturdukları mevkilerden asılsız gündem yaratma peşinde olanların yazdıklarına itibar edilmesi ve bunu temcit pilavı gibi tekrarlanmasına ön ayak olanları da biraz ciddiyete davet ediyoruz. Spor Toto Süper Ligi'nde yer alan takımlar eşit şartlarla lige başlar. Şampiyonluk yarışında olanlar, ligin son haftalarına doğru polemiklere sebebiyet vererek kamuoyu baskısı yaratma heyezanı içinde olabilirler. Şu andaki sıralama itibariyle matematiksel sıkıntı konumda olan kulübümüzün bu tür söylemlerle yıpratılması ve polemiğin içine çekilmek istenmesini kınıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor