Gençler Paşa'ya acımadı

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Kasımpaşa kozlarını paylaştı.Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 5-2 galip geldi.Mesut Bakkal'ın öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Mervan Çelik

Gençler Paşa'ya acımadı

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Kasımpaşa kozlarını paylaştı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 5-2 galip geldi.

Mesut Bakkal'ın öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Mervan Çelik, 56'da İrfan Can Kahveci ile 45, 62 ve 83. dakikada Moestafa El Kabir kaydetti. El Kabir, 45 ve 83'te penaltıdan ağları sarsarken, 62'de ise Alexander Hleb'in asistinde golle buluştu.Kasımpaşa'nın golleri 4. dakikada Ryan Babel ile 75'de Oscar Scarione kaydetti.

Fenerbahçe ile oynadıkları maçta başarılı bir grafik çizen ve son haftaların en çok konuşulan isimlerinden olan El Kabir, yaptığı hat-trickle gol sayısnı 4'e yükseltti.

Alınan bu sonucun ardından Gençlerbirliği puanını 35 yaparken, Kasımpaşa 29 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Gençlerirliği deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor