Genç yetenek Trabzon'da!

Artvin 7 Mart Spor Kulübümüzün futbol okulunda U11 takımında oynayan Batuhan Günaldı, Trabzonspor’un U11 seçmelerini kazanarak Trabzonspor’un alt yapısına transfer oldu.Artvin 7 Martspor Kulübünün altyapısında yetişen ve kulübün U11 takımında oynayanBatuh

Genç yetenek Trabzon'da!

Artvin 7 Mart Spor Kulübümüzün futbol okulunda U11 takımında oynayan Batuhan Günaldı, Trabzonspor’un U11 seçmelerini kazanarak Trabzonspor’un alt yapısına transfer oldu.

Artvin 7 Martspor Kulübünün altyapısında yetişen ve kulübün U11 takımında oynayan

art.jpg

Batuhan Günaldı, oynadığı futbol, maçlarındaki mücadele azmi ve yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bir süredir takibe alınan Batuhan Günaldı,  Trabzonspor’un alt yapısında denenmek üzere çağrıldı. Denemelerin ardından başarılı ve gelecek vaat etmesinden dolayı Trabzonspor yetkilileri tarafından beğenilince bu takımın alt yapısına transfer oldu.

Ahmet Külük: Batuhan Günaldı bizleri gururlandırdı, yolu açık olsun

7 Martspor Kulübünün Antrenörü Ahmet Külük Batuhan Günaldı’nın Trabzorspor’a transfer olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve öğrencisinin yolunun açık olmasını dilediğini ifade etti. Külük, Batuhan’ın hırslı, istekli, çalışkan ve iyi bir futbol

zekâsına sahip olduğunu ve kendisine iyi bakması durumunda gelecekte Türk futbolunun yıldız isimlerinden biri olmasının büyük bir olasılık olduğunu söyledi.

ars.jpg

Batuhan Günaldı: Hayallerimi Gerçekleştirdim, Şimdi Daha Çok Çalışmam Gerek

Trabzonspor’a transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Batuhan Günaldı ise hayallerinin gerçekleştiğini; ancak her şeyin burada bitmediğini söyledi. Günaldı, bundan böyle daha çok çalışması gerektiğinin bilincinde olduğunu ve Trabzonspor’da iyi bir yerlere gelebilmek için üzerine büyük sorumluluk düştüğünü de bildiğini ifade etti. Bir gün büyük bir kulübün alt yapısında onamayı hayal ettiğini anlatan Günaldı, bu imkânı kendisine tanıyan, yetişmesinde büyük emekleri olan herkese teşekkür etti. 7 Mart spor’un kendisinin yetişmesinde büyük emekleri olduğunun altını çizen Günaldı, Artvin’i temsil ettiğini unutmadan spor yaşantısını sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Batuhan Günaldı’nın babası Hasan Günaldı ise oğluyla gurur duyduğunu ve oğlunun

yetişmesinde büyük emekleri olan 7 Mart spor Kulübü yetkililerine teşekkür etti. Oğlunun futbola büyük tutkusunun olduğunu ve bu yöndeki yeteneğinin gelişmesi için aile olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek bundan böylede oğlunun spor yaşantısında başarılı olabilmesi için elinden geleni yapmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor