Genç "Ya PFDK yada UEFA"

Yargıtay kararı onadı. Trabzonspor’un önüne iki yol varTrabzonspor avukatı Ahmet Metin Genç Yargıtay’ın Şike kararını  büyük oranda onaması ile ilgili olarak  açıklama yaptı.Genç Trabzonspor’un önünde iki yol olduğunu belirterek” Bundan sonra sürecte ilk

Genç "Ya PFDK yada UEFA"

Yargıtay kararı onadı. Trabzonspor’un önüne iki yol var

Trabzonspor avukatı Ahmet Metin Genç Yargıtay’ın Şike kararını  büyük oranda onaması ile ilgili olarak  açıklama yaptı.

Genç Trabzonspor’un önünde iki yol olduğunu belirterek” Bundan sonra sürecte ilk yol PFDK ya başvurmak ikihncisi ise direkt olarak UEFA’ya müracaat etmek “dedi.

Genç Yargıtay kararının Trabzonspor’un elini güçlendirdiğini belirterek "Şimdi  önümüzde iki yol var. İlki TFF Profesyonel Disiplin kurulundan şike konusundaki kararını gözden gecirmesi yani yeniden yargılama isteyeceğiz. İkincisi ise direkt olarak iç hukuku kullanmadan UEFA’ya müracaat edeceğiz. 

Bunun içinyönetim kurulumuz bir karar verecek. Biz hukukcular olarak olayı değendireceğiz sonra yol haritamızı belirleyeceğiz. Dediğim gibi bu konudaki karar yönetim kurulumuzundur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor