Genç oyuncuların performansları etkiledi

 Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Muammer Şahin, Mardinspor karşısında 4-0'lık sonuçla rahat bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.      Şahin, Mardinspor'un ligden düşmesi kesinleşen bir takım olduğunu belirterek, "Ligde rahat bir durumda olduğumuz için

Genç oyuncuların performansları etkiledi

 

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Muammer Şahin, Mardinspor karşısında 4-0'lık sonuçla rahat bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. 
     
Şahin, Mardinspor'un ligden düşmesi kesinleşen bir takım olduğunu belirterek, "Ligde rahat bir durumda olduğumuz için de bu karşılaşmada hocamız Soner Boz, daha çok genç oyuncularımıza şans tanıdı. Böylece genç oyuncularımızı da görebilme şansımız oldu" dedi. 
     
Karşılaşmada üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu ifade eden Şahin, şunları söyledi: 
     
"Oyun kontrolünü karşılaşmanın başından sonuna kadar elimizde tuttuk. Üstünlüğü ilk dakikalarda elimize alınca kontrolümüz altında geçen bir maç oldu. Fakat aradığımız golü 35. dakikada bulabildik ve karşılaşmanın ilk yarısı bu golle sona erdi. Bizi farka götüren golleri ise ikinci yarıda bulabildik. Peş peşe bulduğumuz 3 gol bizi farka götürdü. Aslında fark daha da büyüyebilirdi ancak bizim için önemli olan daha çok genç oyuncularımızı sahada görebilmekti. Oyuncularımız maç boyunca çok koştular ve iyi bir performans sergilediler. Her bir futbolcumuzu ortaya koydukları mücadeleden ötürü kutluyorum." 
     
Şahin, bu karşılaşmanın ardından gelecek sezonun planlamasına başladıklarını belirterek, amaçlarının şampiyonluğa oynayacak bir Arsinspor ortaya çıkarmak olduğunu sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor