Genç Millilerden büyük başarı

Türkiye 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Azerbaycan'da düzenlenen Caspian Cup'ta, yarı finalde karşılaştığı Tacikistan'ı 1-0 mağlup ederek finale yükseldi.Ay-yıldızlıların golünü, 68. dakikada Muhammet Yeşilyurt attı. Maçın 40. dakikasında Shairdzon Gulya

Genç Millilerden büyük başarı

Türkiye 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Azerbaycan'da düzenlenen Caspian Cup'ta, yarı finalde karşılaştığı Tacikistan'ı 1-0 mağlup ederek finale yükseldi.

Ay-yıldızlıların golünü, 68. dakikada Muhammet Yeşilyurt attı. Maçın 40. dakikasında Shairdzon Gulyakov ve 74. dakikasında da Yusuf Yalçın Arslan, ikinci sarı kartlarını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Milliler, 5 Haziran Perşembe günü finalde İran ile karşılaşacak.

D Grubu'nu lider tamamlayarak yarı finale yükselen Türkiye, grup maçlarında Kazakistan'ı 3-1, Özbekistan'ı ise 2-0 mağlup etmişti.

C Grubu lideri olarak yarı finale yükselen rakip Tacikistan ise Gürcistan'ı 3-1 yenmiş, Japonya ile de 2-2 berabere kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler