Genç: Herkesin başkanı olacağız

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, parti ayırımı yapmadan herkese aynı hizmeti getireceklerini söyledi.Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Genç, “çok değerli genel müdürüm gerçekten bu ziyaretini

Genç: Herkesin başkanı olacağız

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, parti ayırımı yapmadan herkese aynı hizmeti getireceklerini söyledi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Genç, “çok değerli genel müdürüm gerçekten bu ziyaretinizden dolayı çok memnunum. Yeni kurulan Ortahisar ilçemizde daha önce Trabzon Belediyesi’nin sınırlarından daha büyük bir belediye olarak Allah nasip etti, hemşerilerimiz tercihlerini bizden yana kullandı ve bu hizmet makamına bizi uygun gördüler.

Bu çok önemli bir görev, hizmet makamı, zaten hizmeti kendine felsefe edinen bir partinin mensupları olarak 13 yıldır farklı görevlerde bulunduk. Bizim en büyük güvencemiz daha önce belediyeciliğin Türkiye’de en güzel örneğini veren genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz de inşallah bu kutsal görevde başbakanımızın desteğiyle beraber bu yeni kurulan belediyemizle hem ilçe olarak, hem bütün Trabzon’umuza da büyükşehirimiz ile beraber güzel hizmetler yapmak amacındayız, arzusundayız.

Bu anlamda gerçekten daha evvel İstanbul Belediyesi’nde, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nde ve şu andaki Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nde de çok güzel başarılara imza atmış bir hemşerimiz olarak sizlerin de mutlak surette maddi manevi desteğini, her türlü bürokratik desteğini yanımızda hissediyoruz. Sizlerin, milletvekillerimizin ve bürokratlarımızın desteğiyle amacımız şehrimizi biraz daha yukarılara taşımak, daha yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek ve hemşerilerimize hizmet edebilmektir.

AK Parti’nin adayı olarak seçildik, ama sizin de söylediğiniz gibi artık Trabzon’umuzun, Ortahisar’ımızın tamamının, tüm hemşerilerimizin ve tüm kesimlerin belediye başkanı olarak inşallah en güzel hizmetleri vereceğiz. Parti ayırımı yapmadan herkese aynı hizmeti getireceğiz.” açıklamasında bulundu. 

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay da konuşmasında, “Trabzon’umuzun merkezinde yeni kurulan Ortahisar ilçesinde belediye başkanlığı seçimini kazanmış, çok sevdiğimiz, başarılı bir arkadaşımız. Ben herkesin de çok sevdiğini düşünüyorum, aldığı oy oranına bakarsanız da inanılmaz başarılı bir performans göstermiş. Yeni başkanımızı bu nedenle ziyaret ederek kendisini başarı dileklerimizi iletmek istedim.

İnanıyorum ki kendisi bundan önceki görevlerinde olduğu gibi bu görevini de çok başarılı bir şekilde icra edecektir. Kentimize, semtimize, bu güzel şehrimize büyük katkılar sunacaktır. Önemli projelere büyük katkı sağlayacaktır. Büyükşehir belediye başkanı ile ilçe belediye başkanlarımızla çok başarılı hizmetler getireceğini düşünüyorum. Eski bir belediyeci olarak belediyeciliğin çok zor olduğunu biliyorum. Sayın Başkan Ahmet Metin Genç’in bu zorluğun üstesinden geleceğine inanıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor