"Gel kafaları çekelim kanka!"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a ‘kanka’ diyecek kadar iyi geçinen eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kulüpteki sıkıntılar sonrası Yıldırım ile dertleşmiş.Şike iddianamesi eklerindeki 21 Nisan tarihli telefon kayıtlarında Polat, seçimleri engelleyen

"Gel kafaları çekelim kanka!"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a ‘kanka’ diyecek kadar iyi geçinen eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kulüpteki sıkıntılar sonrası Yıldırım ile dertleşmiş.
Şike iddianamesi eklerindeki 21 Nisan tarihli telefon kayıtlarında Polat, seçimleri engelleyen mahkeme kararından sonra Yıldırım’a muhaliflerden yakınıp “Bıktım bu i...’likerden” diyor.

Yıldırım: Allah yardımcın olsun ya.

Polat: Ben de teknenin siparişini vermişim güzel bir tekne yapıp Akdeniz’e çıkacaktım ya. Kafama göre takılacaktım. Bıktım ya bu i...liklerden. ya bu iğrençliklerden. Sen nasıl dayanıyorsun, sana hayret ediyorum. Yemin ederim.

Yıldırım: Giderken Sadri’yi de al yanına.

Polat: (Gülüyor)

Polat: Yap bir Kulüpler Birliği.. topla da bir araya gelelim.

Yıldırım: Seçime yakın yapalım.

Polat: Ben yokum yani ben 14’ünden sonra olmayacağım için o zaman ben sizi göremeyeceğim demektir.

Yıldırım: Yok ya daha nereye gidiyorsun sen. Eğer bu karar çıktıktan sonra gidemezsin bir yere.

Polat: ya bırak Aziz ya bıktım bu i...lerden. Ya hepsi dansöz ya herbiri bir dansöz Ya işle mi uğraşacağız Galatasarayla mı uğraşacağız, bunlarla mı uğraşacağız bilmiyorum ya o kadar iğrenç bir hale geldiki iş.

Yıldırım: Şey yapma kafana takma bir şey olmaz bunlar düzelir hepsi.

Polat: Bir akşam oturup güzel bir muhabbet edip kafaları çekelim.

Yıldırım: Tamam olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler