Gekas'ın golü ofsayt mı?

Trabzonspor dün Akhisar deplasmanında 2 puan bırakırken, ev sahibi takımın attığı gol tartışmalara neden oldu. ,Dakikalar 23'ü gösterdiğinde Bilal Kısa ortaladı, Yunan forvet kafa ile topu ağlara gönderdi. Bordo-mavililer, ofsayt olduğunu belirterek uzun

Gekas'ın golü ofsayt mı?

Trabzonspor dün Akhisar deplasmanında 2 puan bırakırken, ev sahibi takımın attığı gol tartışmalara neden oldu. ,

Dakikalar 23'ü gösterdiğinde Bilal Kısa ortaladı, Yunan forvet kafa ile topu ağlara gönderdi. Bordo-mavililer, ofsayt olduğunu belirterek uzun süre itiraz ettiler. Pozisyonda Gekas, son adam Bosingwa'nın önünde gibi gözükse de yayıncı kuruluşun pierosu, bordo-mavili savunmacının kaleye 12 cm daha yakın olduğunu tespit etti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada, "Oyundan memnun değilim ama yediğimiz gol net olarak ofsayttı" ifadesini kullandı. Teknik direktör Halilhodzic de pozisyonu televizyondan izledikten sonra, "Gekas'ın golünde net ofsayt var.Tamam biz çok iyi oynamadık ama ofsayttan yediğimiz golle puan kaybetmek ace verici bir şey" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor