Geçmiş olsun Adnan Polat

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in büyük maçlardaki 'geçmiş olsun' uğuru dün de sürdü... Yeni derbi zaferiyle mest olan Fırtına'nın patronu, “Artık ipler bizim elimizde” dediYakın geçmişte verdiği bir röportajda, büyük maç galibiyetine duyduğu hasreti anl

Geçmiş olsun Adnan Polat

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in büyük maçlardaki 'geçmiş olsun' uğuru dün de sürdü... Yeni derbi zaferiyle mest olan Fırtına'nın patronu, “Artık ipler bizim elimizde” dedi

Yakın geçmişte verdiği bir röportajda, büyük maç galibiyetine duyduğu hasreti anlatmaya çalışan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Ben de gelen rakip başkanları geçmiş olsun diyerek uğurlamak istiyorum” sözleriyle oyuncularına mesaj yollamıştı. Ve futbolcuları da o günden sonra başkanlarını hiç mahcup etmedi. Düne kadar Avni Aker’de oynadığı Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını kazanıp zirve yolunda büyük yol kateden Trabzonspor, bu kez ağırladığı Galatasaray’ı da eli boş yollayarak lige ağırlığını koydu.

‘Tebrik ediyorum’Bu tablo şüphesiz en çok Başkan Sadri Şener’i sevindirdi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ı da İstanbul’a, “Geçmiş olsun” diyerek uğurlayan Bordo-Mavililer’in başkanı, “Artık ipler bizim elimizde. Stres derecesi yüksek, zor bir maçtı ama takımımız altından kalktı. Emeği olan ve Trabzon’a böyle bir gece yaşatan herkesi kutlarım” yorumlarını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor