Geçen sezon Trabzonspor istedi şimdi ise...

 Ligin flaş ekibi Kasımpaşa, Standard Liege'de forma giyen Türk oyuncu Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna kattı. Geçen yıl Trabzonspor'un almak için girişim yaptığı ancak sonuca ılaşamadığı Öztürk, ön libero ve sağ bek mevkilerinde görev yapıyor. 20 yaşındaki ge

Geçen sezon Trabzonspor istedi şimdi ise...

 Ligin flaş ekibi Kasımpaşa, Standard Liege'de forma giyen Türk oyuncu Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna kattı. Geçen yıl Trabzonspor'un almak için girişim yaptığı ancak sonuca ılaşamadığı Öztürk, ön libero ve sağ bek mevkilerinde görev yapıyor. 20 yaşındaki genç futbolcu aynı zamanda Türkiye U21 Milli Takımı'nda da oynuyor.

Profesyonel kariyerine 2010 yılında İngiltere'nin köklü kulüplerinden Birmingham City'de başladı. 2011 yılında Belçika ekibi Beerschot'a transfer oldu. Burada bir süre U19 takımında forma giydikten sonra A takıma yükseldi.

Geçtiğimiz ara transfer döneminde ise bedelsiz olarak Beerschot'tan Standard Liege'e geçti. Genç futbolcu, aynı zamanda Türkiye U21 Milli Takımı'nda da forma giymekte.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor