Geçen maç nasılsa GS'de öyle

Ünal Karaman Galatasaray- Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.Karaman; “Taraftarın desteği çok güzel ama zaman zaman bu destek endişe verici hale dönebiliyor. Özellikle destek verdikleri sırada trafikte dikkatli olsunlar. Yine de Bize verdikleri

Geçen maç nasılsa GS'de öyle

Ünal Karaman Galatasaray- Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Karaman; “Taraftarın desteği çok güzel ama zaman zaman bu destek endişe verici hale dönebiliyor. Özellikle destek verdikleri sırada trafikte dikkatli olsunlar. Yine de Bize verdikleri destek çok güzel. Camia gerçekten inanmış durumda” dedi.

TT Arena stadına ilk kez geldiğini söyleyen Karaman, “TT Arena Stadı çok güzel, inşallah maç sonu güzelliğini daha iyi görürüz” şeklinde konuştu.

Galatasaray’ı değerlendiren Karaman, “Galatasaray’ın geçen hafta oynadığımız müsabakadan farkı yok. Bizim Galatasaray’ın mazisine saygımız sonsuz. Mazisi kolay bir mazi değil. Bu sezon kötü bir sezon geçiriyorlar, saygımız sonsuz. Biz Trabzonspor olarak takımımıza güveniyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor