G.Birliği'ni hayata Stancu döndürdü

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta mücadelesind Elazığ Atatürk Stadı'nda Elazığspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.G.Birliği, ligde 2. galibiyetine Elazığ deplasmanında 2-1'lik skorla ulaştı. Elazığspor, 42. dakikada Onur Ayık ile 1-0 öne geçerken, G

G.Birliği'ni hayata Stancu döndürdü

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta mücadelesind Elazığ Atatürk Stadı'nda Elazığspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.

G.Birliği, ligde 2. galibiyetine Elazığ deplasmanında 2-1'lik skorla ulaştı. Elazığspor, 42. dakikada Onur Ayık ile 1-0 öne geçerken, G.Birliği'nde Sedat Bayrak 45'te takımı adına durumu eşitledi. 85'te Stancu ise G.Birliği'ne haftalar sonra hayat veren golü kaydetti.

7300 biletli futbolseverin takip ettiği ve hakem Abdullah Yılmaz'ın düdük çaldığı karşılaşmada G.Birliği uzun süre sonra mutlu sona ulaştı.

Bu sonucun ardından Elazığspor 7 puanda kalırken, G.Birliği 7 puana ulaştı Ligde gelecek hafta Elazığspor, Trabzonspor deplasmanına çıkarken, G.Birliği evinde Eskişehir ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor