G.Birliği'nde Doll idmana çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'de, dün sahasında Medical Park Antalyaspor'a 3-2 yenilen ve teknik direktör Thomas Doll ile yollarını ayıran Gençlerbirliği'nde, Alman teknik adam bu sabah yapılan yenileme çalışmasında yer almadı.Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki i

G.Birliği'nde Doll idmana çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'de, dün sahasında Medical Park Antalyaspor'a 3-2 yenilen ve teknik direktör Thomas Doll ile yollarını ayıran Gençlerbirliği'nde, Alman teknik adam bu sabah yapılan yenileme çalışmasında yer almadı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki idman, yardımcı antrenörler Serdar Dayat, Cengiz Demirel ve Levent Zorluer yönetiminde gerçekleştirildi. Teknik kadronun ve futbolcuların oldukça üzgün oldukları gözlenirken, bazı yöneticiler de idmanı izledi.

-CAVCAV-DOLL GÖRÜŞMESİ-

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, bu sabahki çalışma öncesinde teknik direktör Thomas Doll ile odasında, yaklaşık 1 saat süren özel bir görüşme yaptı.

Cavcav'ın, Alman teknik adam ile tazminatı konusunda görüştüğü, konuyla ilgili kesin kararın ise yarın Ankara'ya gelmesi beklenen Doll'un menajeri Wolfgang Vöge ile yapılacak görüşme sonrasında verileceği öğrenildi.

-ALPARSLAN ÖZÜR DİLEDİ-

Medical Park Antalyaspor maçında oyuna girdikten 4 dakika sonra kırmızı kartla oyun dışında kalan Alparslan Erdem, formasını yere attığı konusunda yanlış anlaşıldığını belirterek, ''Takımımı yalnız bıraktığım için formayı yere attım. Spekülasyon yapıldı. Camiadan özür dilerim'' dedi.

Konuyla ilgili olarak idman öncesinde açıklama yapan Alparslan, maçta kötü hadiseler yaşandığına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

''Bir anlık sinirime yenik düştüm. İlhan başkan beni 17 yaşında bu takıma kazandırmak istemişti. Kulübümü seviyorum. Takımımı yalnız bıraktığım için formamı yere attım. Spekülasyon yapıldı. Camiadan özür diliyorum. Oyuna girdikten 4 dakika sonra kırmızı kart gördüm. Dünyam yıkıldı. Kendime kızdım.''

Teknik direktör Doll'un görevine son verilmesi ile ilgili görüşlerini de açıklayan Alparslan, ''Gidişine üzüldüm. Yönetim kurulunun işi. Galibiyet serisi yakalarsak, güzel günler bizi bekliyor'' diyerek sözlerini tamamladı.

-KALECİ SERDAR'IN GÖRÜŞLERİ-

Kaleci ve takım kaptanı Serdar Kulbilge de kulüpteki son gelişmeleri değerlendirerek, şunları söyledi:

''Antalyaspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkmıştık. 2-1 de öne geçtik. Sıkıntılı durumdayız. Böyle gidecek değil. Suçlu bizleriz ve takımı bizler ayağa kaldıracağız. Tüm olumsuzlukları unutup, Trabzonspor karşısında Gençlerbirliği'ne yakışır bir futbol sergilemeliyiz. Doll'un gidişini kimse istemezdi. Yönetimi kurulunun kararı. Saygı duymak zorundayız.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler