G.Birliği ile yollarını ayırdı

 Trabzon Amatör Küme takımlarından Gençlerbirliğinde alt yapıda görev yapan genç antrenörlerden Adnan Zeren kulüp ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrıldı. Alt yapıda U16 ve daha alt yaş gruuplarını çalıştıran genç teknik adam, "Gençlerbiliği Kulübü il

G.Birliği ile yollarını ayırdı

 

Trabzon Amatör Küme takımlarından Gençlerbirliğinde alt yapıda görev yapan genç antrenörlerden Adnan Zeren kulüp ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrıldı. Alt yapıda U16 ve daha alt yaş gruuplarını çalıştıran genç teknik adam, "Gençlerbiliği Kulübü ile karşılıklı olarak anlaşıp ayrıldık. Yeni sezonda Gençlerbirliği gibi alt yapıya önem veren başka bir kulüp ile çalışmak istiyorum. Gençlerbirliği yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

 

ZEREN, 5 YIL GÖREV YAPTI

5 yıllık süre içerisinde zaman zaman A-takımında antrenörlük yapan ve genel olarak genç takımlar ve alt yapıyla ilgilenen Adnan zeren 5 yıl aradan sonra G.birliği Spor Kulübünden karşılıklı olarak anlaşıp ayrıldı. 

 

gencler.20120710133436.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler