Gaziantep'te sert maç!

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Gaziantepspor, kendi evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.Kamil Ocak Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak maçta Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya'nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçı

Gaziantep'te sert maç!

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Gaziantepspor, kendi evinde Trabzonspor'u ağırlayacak.

Kamil Ocak Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak maçta Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya'nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mustafa İlker...

Lig TV'den naklen yayınlanacak olan mücadelede Trabzonspor 3 puan için varını yoğunu ortaya koyacak.

TRABZONSPOR KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYOR
Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik CSKA Moskova maçı öncesinde 3 puan alarak moral de depolamak isteyen Karadeniz temsilcisi, Süper Lig'te bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçta bir galibiyet alırken sahadan hiç mağlup ayrılmadı. Ancak olası bir kötü sonuç, Şenol Güneş'in radikal kararlar almasını beraberinde getirebilir.

GAZİANTEP'DE HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK
Ligdeki ilk galibiyetini Abdullah Ercan yönetiminde 7. haftada Gençlerbirliğini 3-0 yenerek alan Gaziantepspor, 8. haftada İstanbul'da Galatasaray'ı 4-2 yenmenin ardından gözünü Trabzonspor maçına çevirdi. Galibiyet serisini 3 maça, yenilmeme serisini ise 5 maça çıkarmak isteyen ev sahibinde teknik direktör Ercan,  ''Moralimiz yerinde. Her maça hazırlandığımız gibi, bu maça da galibiyet üzerine hazırlanıp, iyi motive olacağız. Galip gelmek için bütün varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız'' dedi.

Gaziantepspor'da maç öncesinde Dany Nounkeu krizi yaşanıyor. Galatasaray maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen başarılı oyuncu, bu zorlu karşılaşmada görev yapamayacak.

ONUR VE HENRIQUE SÜRPRİZİ
Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon ligin bitimine 9 hafta kala oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanan Onur Recep Kıvrak, 17 lig maçı sonrası ilk kez maç kadrosunda yer aldı.

Bu futbolcuyu yavaş yavaş hazırlamayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı geçen Paulo Henrique'yi de 20 kişilik maç kadrosuna dahil etti. Güneş'in Gaziantepspor maçında Paulo Henrique'ye maçın ilerleyen dakikalarında şans tanıması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER
GAZİANTEPSPOR:
Karcemarskas, Serdar, El Yasa, Emre Güngör, İvan De Souza, Bekir, Ozan Has, Binya, Popov, Wagner, Olcan, Muhammed.

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Celustka, Ferhat, Alanzinho, Aykut, Colman, Adrian, Halil.

51. RANDEVU
Trabzonspor ile Gaziantepspor yarın Kamil Ocak Stadı'nda yapacakları maçla birlikte ligde 51. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 50 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 26-10 üstünlüğü bulunuyor. 14 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, 88 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 47 gol gördü.

GAZİANTEP EVİNDE ÜSTÜN
Gaziantep'te yapılan maçlarda ise Gaziantepspor, Trabzonspor karşısında üstünlük sağladı. İki takım arasındaki 25 maçta, Gaziantepspor 9 kez,Trabzonspor ise 7 kez galip geldi. 9 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.

Geçen sezon Trabzonspor, sahasında Gaziantepspor'u 3-0, deplasmanda ise 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında 1981-82 ve 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2'lik farklı galibiyetlerle sahadan ayrıldı. Gaziantepspor ise Trabzonspor karşısında en farklı galibiyetini 2001-2002 sezonunda 5-2'lik sonuçla almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor