Gaziantepspor GS'ye mağlup

Süper Lig'de 25. hafta maçında, lider Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'u, ikinci yarının başında geri düşmesine rağmen 2-1 yendi ve rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftayı kayıpsız geçti.Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçında, l

Gaziantepspor GS'ye mağlup

Süper Lig'de 25. hafta maçında, lider Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'u, ikinci yarının başında geri düşmesine rağmen 2-1 yendi ve rakipleri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftayı kayıpsız geçti.

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçında, lider Galatasaray, ligin ilk yarısında, olaylı bir maç sonunda sahasında mağlup olduğu Gaziantepspor'a konuk oldu. Bol pozisyonun olduğu ancak golün gelmediği ilk yarının ardından, ikinci yarıda geriye düşen Aslan, gol ayaklarının etkili performansıyla maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Gaziantepspor 50. dakikada Ivelin Popov ile maçta öne geçti. Galatasaray bu gollere, 53. dakikada, yeni transferi Necati Ateş ve 66. dakikada Johan Elmander ile yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor