Gaziantep Gençlerbirliği'ni mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasınd Gaziantepspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi deplasmanda ekibi 3-1'lik skorla kazandı.Gençlerbirliği 16. dakikada Bogdan Stancu'nun golü ile öne geçerke

Gaziantep Gençlerbirliği'ni mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasınd Gaziantepspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi deplasmanda ekibi 3-1'lik skorla kazandı.

Gençlerbirliği 16. dakikada Bogdan Stancu'nun golü ile öne geçerken, Gaziantepspor ilk yarıda çabuk reaksiyon verdi. G.Antep'e ilk yarıda üstünlüğü getiren golleri 27. dakikada uzaklardan müthiş bir goller Bekir Ozan Has ve 35. dakikada frikikten Abdou Razack Traore kaydettti.

Mücadelenin ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha sakin geçerken, iki takım da yakaladıkları pozisyonları değerlendirmeyi başaramadı. Son dakikada tekrar sahneye çıkan Abdou Razack Traore attığı gol ile farkı 2'ye çıkardı ve mücadele bu sonuçla sona erdi.

Bu skorun ardından teknik direktörlüğe Sergen Yalçın'ın gelmesi ile 2 maçını da kazanan Gaziantepspor puanını 14 yaptı ve 13. sıraya yükseldi. Gençlerbirliği ise 13 puanla 14. sırada yer aldı. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacakken, Gaziantepspor ise evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor