Gaziantep cephesinden açıklama

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a sahasında 3-1 yenilerek galibiyet serisine son veren Gaziantepspor'un yardımcı antrenörü Cüneyt Dumlupınar, kırmızı kart ve 2-1'lik sonucun ardından oyunun dengesinin bozulduğunu söyledi.Teknik Direktör Tolunay Kafkas'

Gaziantep cephesinden açıklama

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a sahasında 3-1 yenilerek galibiyet serisine son veren Gaziantepspor'un yardımcı antrenörü Cüneyt Dumlupınar, kırmızı kart ve 2-1'lik sonucun ardından oyunun dengesinin bozulduğunu söyledi.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın cezalı olması nedeni ile yerine değerlendirmede bulunan Cüneyt Dumlupınar, güçlü rakipleri karşısında seriyi devam ettirmek istediklerini, maça iyi başladıklarını ve ilk golü kendilerinin attığını belirtti.


1-1'lik beraberlikten sonra penaltı, kırmızı kart ve 2-1'lik sonuçtan sonra oyunun dengesinin bozulduğunu ifade eden Dumlupınar, sözlerini şöyle sürdürdü:
    

''Oyunu dengede tutmaya çalıştık. Oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalıştı ve maçı istemediğimiz bir sonuçla 3-1 kaybettik. Bütün oyuncuları gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Önümüzdeki Manisaspor maçını almak için çalışacağız. Rakip kim olursa olsun her maçı kazanacak gücümüz var. Hocamız penaltı pozisyonundan sonra reaksiyonundan dolayı trübüne gönderildi.''
    

Dumlupınar, oyunun son dakikalarından sakatlanarak oyundan çıkan Jorginho'nun omzunun çıktığını ve hastaneye götürüldüğünü, net bilgiyi daha sonra verebileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor