Gaziantep BBSK Denizlispor ile berabere

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Gaziantep BB, evinde Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Volkan Bayarslan'ın yönettiği mücadele 2-2 sona erdi. Gaziantep BB, 32. ve 77. dakikada Gökhan Sazdağı ile 2 kez öne geçerken; Denizlispor Leandrinho'nun 64'te penaltıd

Gaziantep BBSK Denizlispor ile berabere

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Gaziantep BB, evinde Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Volkan Bayarslan'ın yönettiği mücadele 2-2 sona erdi.

Gaziantep BB, 32. ve 77. dakikada Gökhan Sazdağı ile 2 kez öne geçerken; Denizlispor Leandrinho'nun 64'te penaltıdan ve 90+1. dakikada attığı 2 golle 2 kez eşitliği sağladı.

Bu skorun ardından Gaziantep BB üst üste 3. maçından beraberlikle ayrıldı ve 24 puana yükseldi. Denizlispor ise puanını 17 yaptı.

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Gaziantep BB evinde Balıkesirspor'u konuk edecekken, Denizlispor ise deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor