Gardaşlarımız İnter'e yenildi

 Bakü'de karşılaştı. Tevfik Behramov stadında karşılaşan iki takımın Maçını 30 binden fazla seyirci izledi Maça hızlı başlayan takım Inter 9. dakikada yakaladığı ilk pozisyonu Coutinho ile gole çevirdi. Neftçi kalesinde gördüğü golden sonra kısmen toparla

Gardaşlarımız İnter'e yenildi

 

Bakü'de karşılaştı. Tevfik Behramov stadında karşılaşan iki takımın Maçını 30 binden fazla seyirci izledi
 
Maça hızlı başlayan takım Inter 9. dakikada yakaladığı ilk pozisyonu Coutinho ile gole çevirdi. Neftçi kalesinde gördüğü golden sonra kısmen toparlansa da 30. dakikada Interli futbolcu Obi'nin golüne engel olamadı. 42'inci dakikada ise sahneye çıkan Livaja'nın attığı gol ilk yarının sonucunu belirledi.
 
İkinci yarıya Neftçinin teknik patronu, Nurahmedov'un yerine oyuna Seyidov'u çıkardı. İkinci yarıda sanki roller değişmiş gibiydi. Rakibin üzerine giden baskı yapan bir Neftçi vardı sahada. Bu baskı 52. dakikada meyvesini verdi.
 
Neftçi'nin futbolcusu Nicolas Canales Inter kalesine golü attı. İlk yarıya nispeten çok daha iyi oynayan Neftçi yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca maç 3-1 Inter'in galibiyetiyle tamamlandı.
 
"Rakibimiz Avrupa'nın en büyük kulüplerinden"
Maçtan sonra basının karşısına geçen Neftçi futbol takımının teknik Direktörü Büyükağa Hacıyev, rakiplerine karşı ilk yarıda iyi oynayamadıklarını ama ikinci yarıda dengeyi yakaladıklarını fakat gol yollarına yaşanan problemlerden dolayı galip gelemediklerini bildirdi. Yapılan maç ve alınan sonuç konusunda eleştiriyi çokta hak etmediklerini belirten tecrübeli teknik patron ''Rakibimiz Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birisi Inter, Filistin liginde oynayan takım değil'' dedi.
 
İtalyan teknik direktör Stramaccioni ise hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını sonuca ilk yarıda gitmiş olmanın rahatlığı ile ikinci yarıya çıktıklarını bildirdi. Neftçi takımına bunan sonraki maçlarında başarılar dileyen teknik adam futbolcularının performansından memnun olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor