Ganalı ile yollar ayrıldı!

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Clement geçtiğimiz yılın ikinci yarısında sakatlığı nedeniyle bizimle birlikte olamamıştı, bu sezon başında kampa katıldı. Ancak sakatl

Ganalı ile yollar ayrıldı!

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ''Clement geçtiğimiz yılın ikinci yarısında sakatlığı nedeniyle bizimle birlikte olamamıştı, bu sezon başında kampa katıldı. Ancak sakatlığı nedeniyle kendisinden verim alınmayacağını gördük. Kendisi de bu yönde görüşünü bizlere iletti. Clement ile karşılıklı olarak görüşerek, yollarımızı ayırma kararı aldık'' dedi.

Yabancı oyuncu transferi arayışlarının sürdüğünü ifade eden Ferah, ''Görüştüğümüz bazı isimler var, takıma önemli katkı sağlayacak tecrübeli isimler bunlar. Ancak transferde resmi olarak sözleşme imzalamadan açıklama yapmayı uygun görmüyoruz. En kısa sürede transferi tamamlayarak tam kadro çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' diye konuştu.

Ferah, kulüp hesaplarının da ibra edildiğini ve sermaye artırımına giderek, 9.8 milyon lira olan sermayenin 17 milyon liraya çıkarıldığını belirtti.

Aykut Ferah, ayrıca genel menajerlik görevini sürdüren Oğuz Aydın'ın futbol şube sorumluluğu görevine getirildiği de sözlerine ekledi.

Ganalı forvet Clement, geçen sezonun ilk yarısında 14 maçta 4 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor