Gamze Bulut üniversiteli oldu

 Bulut, kayıt işlemlerinin ardından antrenörü Süleyman Altınoluk ile Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur'u ziyaret etti. Rektör Keleştemur, burada yaptığı konuşmasında, milli atletin üniversitelerini tercih etmesinden duyduğu memnu

Gamze Bulut üniversiteli oldu

 

Bulut, kayıt işlemlerinin ardından antrenörü Süleyman Altınoluk ile Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur'u ziyaret etti.
 
Rektör Keleştemur, burada yaptığı konuşmasında, milli atletin üniversitelerini tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gamze Bulut 'un yeni başarılara imza atması için gereken desteği vereceklerini söyledi.
 
Milli atlet Gamze Bulut da eğitimini tamamlayacak olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, Londra'daki başarısını daha iyi yerlere taşımayı hedeflediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor