'Galip geleceğimize inanıyorum'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu sahasında Batman Petrolspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'da, kulüp başkanı Engin Kara, rakipleri karşısında galip geleceklerine inandıklarını söyledi.Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim olarak t

'Galip geleceğimize inanıyorum'

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta hafta sonu sahasında Batman Petrolspor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'da, kulüp başkanı Engin Kara, rakipleri karşısında galip geleceklerine inandıklarını söyledi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim olarak takım için her şeylerini yerine getirdiklerini belirterek, ''Maddi ve manevi olarak üzerimize düşen her şeyi yaptık ama sezon başından beri şansızlıklardan dolayı maç kazanmakta sıkıntı çekiyoruz'' dedi.

Gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Kara, ''Ne kadar iyi oynarsan oyna, gol atamayınca da maç kazanamıyoruz. Futbolcularımızla bire bir konuşuyorum. Sorunlarımızı kısa bir sürede aşmak zorundayız. Futbolcularımıza güveniyoruz. Bu hafta oynayacağımız maçta bizi mahcup etmeyecekler'' diye konuştu.

Bu hafta Batman Petrolspor karşısında şansızlıklarını da yeneceklerini kaydeden Kara, ''Rakibimizi bu maçta yeneceğimize inanıyorum. Bu son şansımız. Kazanmak zorundayız. 3 puanlık sistemde kaybedilmiş bir şey yok. Biz iki maç üst üste galip gelerek, gerçek kimliğimizi bulmak istiyoruz. Hedefimiz ilk 5 takım içine girmek, bu hedeften sapma yok'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler