Galibiyetin mimarı Olcan

Malouda ve Adrian’ın yokluğunda Trabzonspor’u saha içinde adeta bir komutan gibi yönetti. Fırtına’nın geliştirdiği hemen her atağın mimarı oldu. Mustafa’nın attığı ilk gol, onun kullandığı serbest vuruşun ardından geldi. Olcan Adın daha sonra farkı ikiye

Galibiyetin mimarı Olcan
Malouda ve Adrian’ın yokluğunda Trabzonspor’u saha içinde adeta bir komutan gibi yönetti. Fırtına’nın geliştirdiği hemen her atağın mimarı oldu.
 
Mustafa’nın attığı ilk gol, onun kullandığı serbest vuruşun ardından geldi. Olcan Adın daha sonra farkı ikiye çıkarıp takımını rahatlattı. Sivasspor’un baskısını artırmaya çalıştırdığı dakikalarda arkadaşlarına peş peşe talimatlar yağdırdı. Rakibin baskısının kısa sürede kırılmasını sağladı. Sık sık savunmaya yardım ederek birçok atağı kesti. Olcan, ligde 8 gol ve 4 asistle takımının en üretken ismi oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor