"Galibiyeti koruyamadık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Çankırıspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, Çankırıspor karşısında bireysel bir hatadan yedikleri golle galibiyeti koruyamadıklarını söyledi. Akçay, zorlu Çankırıspor depl

"Galibiyeti koruyamadık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Çankırıspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay, Çankırıspor karşısında bireysel bir hatadan yedikleri golle galibiyeti koruyamadıklarını söyledi.

 

Akçay, zorlu Çankırıspor deplasmanında maça iyi başlayarak öne geçtiklerini belirterek, ''Devreyi önde kapatmamıza rağmen bireysel bir hata sonucu yediğimiz golle galibiyeti koruyamadık. Ancak yine de golün ardından bir sporcumuzun kırmızı kart görerek oyun dışı kalması nedeniyle önemli sayılabilecek 1 puan almayı başardık'' dedi.

 

Galibiyetle ligde bir basamak daha yükseldiklerini ifade eden Akçay, ''Sporcularımızı, kötü zeminde vermiş oldukları bu mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ayrıca müsabakanın hakemini, göstermiş olduğu yönetimden dolayı tebrik ediyorum. Bu hafta sonu sahamızda oynayacak olduğumuz Adıyamanspor müsabakası rakibimizin puan cetvelindeki yeri itibariyle bizi yanıltmaması gereken ve yüksek motivasyon gerektiren bir maç olacaktır. Bu bilinçle hazırlanacağımız karşılaşmadan galip ayrılacağımız hususunda sporcularıma olan inancım tamdır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler