"Galibiyeti hak ettik"

Türkiye Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Türk Telekom'u 100-81 yenen Trabzonspor Medical Park'ta başantrenör Nenad Markovic, maç boyunca konsantrasyonlarını üst düzeyde tutarak galibiyete ulaştıklarını söyledi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın topl

"Galibiyeti hak ettik"

Türkiye Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Türk Telekom'u 100-81 yenen Trabzonspor Medical Park'ta başantrenör Nenad Markovic, maç boyunca konsantrasyonlarını üst düzeyde tutarak galibiyete ulaştıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Markovic, ligdeki play-off mücadelesi açısından önemli bir maça çıktıklarını belirterek, "Takım olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum, işlerini çok iyi yaptılar. Savunmadaki başarılı performansımız hücumu da tetikledi. Bazı anlarda rakibe boş şut imkanı tanısak da maç boyunca konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutarak galibiyete ulaştık" değerlendirmesinde bulundu. 

Trabzonspor Medical Park'ın Bulgar pota altı oyuncusu Kaloyan Ivanov da Türk Telekom maçına iyi hazırlandıklarını ve sergiledikleri performansla galibiyeti hak ettiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler