Galatasay için icra işlemini başlatıldı

Bordo-Mavili kulübün genelmüdürü Sinan Zengin konuyla ilgili düşüncelerini aktardı.  Bu zaman kadar çıkan haberlerin harfiyen doğru olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Zengin, “G.Saray Kulübü, yönetmeliği kendisine göre yorumlamaktadır. Bu tabii ki çok

Galatasay için icra işlemini başlatıldı

Bordo-Mavili kulübün genelmüdürü Sinan Zengin konuyla ilgili düşüncelerini aktardı. 

 
Bu zaman kadar çıkan haberlerin harfiyen doğru olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Zengin, “G.Saray Kulübü, yönetmeliği kendisine göre yorumlamaktadır. Bu tabii ki çok teknik bir konudur. G.Saray Kulübü yetkilileriyle bizzat ben defalarca konuştum. Onlar ikna olmayınca doğal olarak bir uzlaşma sağlanamadı ve biz de icra işlemlerini başlattık. Yani bu hareketimiz asla keyfi değildir, mecburiyettendir” ifadelerini kullandı.
 
‘ÖDEMEK ZORUNDALAR’
Ortada anlaşılmaz bir durumun olmadığını vurgulayan Zengin, “Trabzonspor Kulübü, yaptığı transferlerde oluşan tümKDV’leri kuruşu kuruşuna ödemektedir. Hem futbolcu satışında ödenmiştir, hemde alımında. Bu bir zorunluluktur zaten. Aslında bilinen ama bilinmek istenmeyen şudur; 2004 yılından itibaren birçok kulüp şirketleşmiştir ve KDV ödemelerimecburen ve zorunlu kılınmıştır. Biz, Engin Baytar ve Burak Yılmaz’ın transferlerinden doğan KDV’yi vergi dairesine beyan ettik, yani fatura kestik. Oluşan KDV miktarı da 1milyon 100 bin Euro. Bu durum açık ve net” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor