Galatasaraylı Emre'ye Ordu'da sürpriz

 GALATASARAY'ın futbolcusu Emre Çolak, memleketi Ordu'da doğum günü sürpriziyle karşılaştı. İstanbul'dan 3 gün önce memleketi Ordu'nun Altınordu İlçesi'ne giderek akraba, yakınları ve arkadaşlarını ziyaret ederek hasret gideren Galatasaraylı Emre Çolak, b

Galatasaraylı Emre'ye Ordu'da sürpriz

 

GALATASARAY'ın futbolcusu Emre Çolak, memleketi Ordu'da doğum günü sürpriziyle karşılaştı. 

İstanbul'dan 3 gün önce memleketi Ordu'nun Altınordu İlçesi'ne giderek akraba, yakınları ve arkadaşlarını ziyaret ederek hasret gideren Galatasaraylı Emre Çolak, bugün arkadaşlarının doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

Bir restorana giderek yemek yiyen genç futbolcu arkadaşlarının doğum günü pastası getirmesiyle duygu dolu anlar yaşadı. 23 yaşına giren Emre Çolak, restorandaki arkadaşlarının 'iyiki doğdun Emre' tezahüratıyla pastanın üzerinde yanan mumları üfleyerek kesti.

Pastadan yiyen Emre Çolak arkadaşlarına da ikram etti. Daha sonra Orduspor Store mağazasını ziyaret ederek Mor-Beyazlı takımın lisanslı ürünlerinden satın aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler