Galatasaray'ın uçağında panik!

Real Madrid maçının ardından Galatasaray'ı Türkiye'ye getirecek uçak Roma'ya zorunlu iniş yaptı.GALATASARAY’IN UÇAĞI ROMA’YA İNMEK ZORUNDA KALDI33.Santiago Bernabeu Turnuvasında İspanyolların dünya çapındaki takımı Real Madrid’e dün gece oynanan maçta 2-1

Galatasaray'ın uçağında panik!

Real Madrid maçının ardından Galatasaray'ı Türkiye'ye getirecek uçak Roma'ya zorunlu iniş yaptı.

GALATASARAY’IN UÇAĞI ROMA’YA İNMEK ZORUNDA KALDI

33.Santiago Bernabeu Turnuvasında İspanyolların dünya çapındaki takımı Real Madrid’e dün gece oynanan maçta 2-1 yenilen Galatasaray Futbol takımını İstanbul’a getiren THY uçağındaki görevli Host (Erkek Hostes) fenalaşıp bayılınca uçak zorunlu olarak Roma’ya indi.

Yöneticiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak’ın da bulunduğu Galatasaray kafilesini getiren ve THY’den kiralanan TK 3602 sefer sayılı uçak kalkışında bir süre sonra İtalya hava sahasına girdiği sırada görevli Host birden fenalaşıp bayıldı. Olayın hemen yanında olan Galatasaray Teknik Direktör yardımcısı Ümit Davala Atatürk Havalimanı’nda görevlinin bayıldığını söyledi.Normal tarifesinde sabah 07.40’da İstanbul’da olması gereken THY uçağı hastalanan personeli Roma’ya bırakınca 2 saat 25 dakikalık bir gecikmeyle Atatürk Havalimanı’na indi.

Galatasaraylı yöneticiler çok yorgun olduklarını ve bu nedenle de hem maç,hem de Futbol Federasyonu kararları konusunda bir yorum yapmayacaklarını söyleyerek soruları yanıtsız bıraktılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor