Galatasaray’dan Trabzon'a klasik oyun!

Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer arayışını sürdürürken takımın önemli isimlerini de elde tutabilmenin hesabını yapıyor.Özellikle Olcan Adın konusu yılan hikayesine dönerken İstanbul takımlarının Trabzonspor üzerine oynadığı oyunlar geçmişten kalan i

Galatasaray’dan Trabzon'a klasik oyun!

Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer arayışını sürdürürken takımın önemli isimlerini de elde tutabilmenin hesabını yapıyor.

Özellikle Olcan Adın konusu yılan hikayesine dönerken İstanbul takımlarının Trabzonspor üzerine oynadığı oyunlar geçmişten kalan izleri hatırlatıyor. Olcan Adın’la uzun süredir ilgilenen Galatasaray yeni bir senaryoyu daha hayata geçirmek üzere.

2011-2012 sezonunda Galatasaray başkanlığına seçilen Ünal Aysal ilk iş olarak Trabzonspor’un şampiyon olan kadrosunun önemli isimlerini  çeşitli yollarla kadrosuna katmıştı. Aysal, öncelikle sözleşmesi sona eren Selçuk İnan için bordo mavili kulüple görüşme yapacağını açıklasa da bir anda Selçuk’a imza attırarak Trabzonspor camiasından büyük tepki çekmişti.  Bir yıl sonrasında ise Aysal yine bordo mavili ekibi görmezden gelerek Burak Yılmaz’ı sözleşmesindeki açığı kullanarak kadrosuna katmış ve iki camia arasındaki gerginliği artırmıştı.

Bugün ise Ünal Aysal yaşanan bu olaylara benzer bir senaryonun altyapısını hazırlamanın çabası içerisinde. Aysal, transfer listelerinde bulunan Gomis ile görüşmelerini durduklarını ve Trabzonspor’a bu transferde öncelik vererek fair play anlayışlarını gösterdiklerini söyledi. Ancak bilindiği üzere Trabzonspor cephesi Gomis’in gündemde olmadığını açıkladı. Hatta Gomis’in bonservis bedeli olmasa da istediği yüksek imza bedeli ve yıllık ücretin karşılanamayacağı için bu transferin olma ihtimalinin oldukça düşük olduğu dile getirildi.

 Trabzonspor’un forvet arayışında olduğunu bilen Aysal’ın bu hareketi , Gomis üzerinden bordo mavili camiaya şirin gözükerek Olcan transferi için yumuşatma çabasına girdiği şeklinde yorumlandı.

Olayın farkında olan Trabzonsporlu taraftarlar ise Bordo mavili camianın yine Galatasaray’ın oyununa gelmemesi gerektiğini belirterek bu basit senaryoların önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor