Galatasaray'dan Güneş' tepki

G.Saray-Trabzonspor karşılaşması geride kaldı ancak Şenol Güneş'in mücadele sonrasında yaptığı açıklamalar gündeme damgasını vurdu. Tecrübeli hoca, hakem Cüneyt Çakır'ın yönetimden memnun olmadığını dile getirip, "Susmaya çalışıyorum. Ben konuşursam kötü

Galatasaray'dan Güneş' tepki

G.Saray-Trabzonspor karşılaşması geride kaldı ancak Şenol Güneş'in mücadele sonrasında yaptığı açıklamalar gündeme damgasını vurdu.

 

Tecrübeli hoca, hakem Cüneyt Çakır'ın yönetimden memnun olmadığını dile getirip, "Susmaya çalışıyorum. Ben konuşursam kötü olur.Hiç konuşmayayım. İlk yarıda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında hep eksik oynadık.

 

Hakem maçta Emre Çolak'ın yaptığı faulü veremedi, çünkü sarı kartı vermek zorunda kalacaktı. Diğerlerini konuşmak bile istemiyorum. Şu anda herkes nasıl kazanabileceğini, bunu başarmak için nasıl hile yapabilirimi düşünüyor" açıklamasını yaptı.

Özellikle "hile" kelimesini kullanması Sarı-Kırmızılı camiada tepki ile karşılandı. Galatasaray yöneticisi Semih Haznedaroğlu, "Hakem Cüneyt Çakır düdüklerini Galatasaray aleyhinde kullandı. Şenol Güneş çok takdir ettiğimve şu ana kadar objektif açıklamalar yapan bir kişiydi.

 

Ama Şenol Güneş'in bu konuşmaları bildiğimiz Şenol Güneş'in konuşmalarına benzemiyor. Ne yazık ki insanlar bazen böyle akımlara kapılabiliyorlar. Kendisi hatalı konuştu ve yadırgadım" ifadelerini kullandı.

Yanlış Emre'den söz etmiş!

Yönetici Adnan Öztürk ise Güneş'in "Emre Çolak atılmalıydı" açıklamasına "Şenol hoca yanlış Emre'den bahsetmiş" diyerek Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na gönderme yapmaktan geri kalmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler