Galatasaray'dan Ceyhun'a şok

 Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Milan Baros, Ceyhun Gülselam, Çağlar Birinci, Gökhan Zan'ı Lazio ile oynanacak olan maçın kadrosuna almadı.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Slovenya'da oynanan Olimpija maçının kadrosuna almadığı Milan B

Galatasaray'dan Ceyhun'a şok

 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Milan Baros, Ceyhun Gülselam, Çağlar Birinci, Gökhan Zan'ı Lazio ile oynanacak olan maçın kadrosuna almadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Slovenya'da oynanan Olimpija maçının kadrosuna almadığı Milan Baros, Ceyhun Gülselam, Çağlar Birinci, Gökhan Zan'ı İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Lazio maçının da kadrosuna almadı.

Terim, Slovenya'ya götürdüğü Sercan Yıldırım'ı bu kez Florya'da bırakarak; fiziksel olarak hazır duruma gelen Johan Elmander'i İzmir'e götürdü.

Galatasaray'ın Lazio maç kadrosunda şu isimler bulunuyor; Fernando Muslera, Ufuk Ceylan – Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Tomas Ujfalusi, Dany Nounkeu, Hakan Balta – Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Engin Baytar, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Emmanuel Culio, Albert Riera – Johan Elmander, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Necati Ateş.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor