Galatasaray'dan açıklama!

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Sarı-Kırmızılı ekipte yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.İşte Dürüst'ün açıklamaları:"Gerekli evrakları verdik, konunun futbolla alakası yok. Kendi aramızdaki bir yazışmada yanlış bir anlaşılma oldu. Denizlispor maçı biz

Galatasaray'dan açıklama!

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Sarı-Kırmızılı ekipte yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

İşte Dürüst'ün açıklamaları:

"Gerekli evrakları verdik, konunun futbolla alakası yok. Kendi aramızdaki bir yazışmada yanlış bir anlaşılma oldu. Denizlispor maçı bize sorulmadı. Kulüp içi yazışmalarla ilgili bir mesele oldu. Bülent Tulun ile Adnan Polat'ın arasındaki özel yazışmadır, kulübü bağlamaz."

G.SARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü, yöneticilerinin gözaltına alındığı iddiaları üzerine kısa bir açıklama yaptı. Sarı-Kırmızılılar'ın sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Galatasaray Spor Kulübü'ne ilişkin herhangi bir iddia ve bu iddialara ilişkin bir arama kararı bulunmamaktadır.

Bu süreçte Rigobert Song dahil, hiçbir eski ve yeni sporcumuzun adı gecmemektedir. Hiçbir kulüp çalışanı veya yöneticisi de şüpheli sıfatı ile yer almamaktadır. Bir takım medya organlarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamakadır. Galatasaray Spor Kulubü bugün olduğu gibi her zaman adli makamlara ve emniyet güçlerine her türlü destegi vermeye hazırdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler