Galatasaray'da Volkan ilk 11'de yok

Süper Final’in ikinci haftasında oynanan Beşiktaş maçında sahadan çıkarken gösterdiği disiplinsiz tavırları yüzünden taraftarın da tepkisini çeken Bordo-Mavili takımın oyuncularından Volkan Şen'i Teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray maçının 11'ine alm

Galatasaray'da Volkan ilk 11'de yok

Süper Final’in ikinci haftasında oynanan Beşiktaş maçında sahadan çıkarken gösterdiği disiplinsiz tavırları yüzünden taraftarın da tepkisini çeken Bordo-Mavili takımın oyuncularından Volkan Şen'i Teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray maçının 11'ine almayacağı öğrenildi.

 

Önceki gün takımla yaptığı özel toplantıda bir kez daha uyardığı Volkan'ı cumartesi günkü derbide yedek kulübesinde oturtmayı planlayan Güneş'in bu oyuncunun yerine Alanzinho'yu sahaya süreceği dile getirildi. Ayrıca Beşiktaş maçında sakatlanıp oyundan çıkan Halil Altıntop da riske edilmeyeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor