Galatasaray'da beklenmedik karar

Cim-Bom'da bu hafta transfer taarruzu beklenirken Başkan Ünal Aysal sürpriz bir karar aldı ve çalışmaları durdurdu. Sarı-kırmızılı kulübün patronunun, Türk futbolunda yaşanan belirsizlik yüzünden, transferde frene basılması talimatını verdiği ortaya çıktı

Galatasaray'da beklenmedik karar

Cim-Bom'da bu hafta transfer taarruzu beklenirken Başkan Ünal Aysal sürpriz bir karar aldı ve çalışmaları durdurdu. Sarı-kırmızılı kulübün patronunun, Türk futbolunda yaşanan belirsizlik yüzünden, transferde frene basılması talimatını verdiği ortaya çıktı.

Bu sezon Elmander, Muslera, Ujfalusi, Selçuk ve Ceyhun'u kadrosuna katan, dünya çapında bir 10 numara ve forvet ile Arsenal'in sağ beki Eboue'yle yakından ilgilenen Galatasaray'da, Futbol Federasyonu'nun kararına göre hareket edileceği bildirildi. Başkan Aysal'ın, sarı-kırmızılı idarecilere transfer çalışmalarını bir süreliğine dondurulacağını açıkladığı öğrenilirken, özellikle Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Eboue konusunda işin ağırdan alınması kafaları karıştırdı.

Terim'in istediği isimler arasında yer alan Manisasporlu hücum oyuncusu Yiğit Gökoğlan konusunda ise kulüpler arasındaki görüşmelerin olumlu sonuç vermediği belirlendi. Yiğit'e karşılık Pino'yu Ege kulübüne teklif eden Cim-Bom'a olumsuz yanıt verildiği bildirildi. Manisaspor'un takasa sıcak bakmadığı ve Yiğit Gökoğlan için 3 milyon euro istediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler