Galatasaray'a takipsizlik kararı...

Şike soruşturması kapsamında Adnan Polat ile Bülent Tulun arasındaki yazışmaların yankıları sürmeye devam ederken; incelemeler hakkında takipsizlik kararı çıkacağı öne sürüldü.İddiaya göre; Bülent Tulun'la Adnan Polat arasında olduğu iddia edilen bir yazı

Galatasaray'a takipsizlik kararı...

Şike soruşturması kapsamında Adnan Polat ile Bülent Tulun arasındaki yazışmaların yankıları sürmeye devam ederken; incelemeler hakkında takipsizlik kararı çıkacağı öne sürüldü.

İddiaya göre; Bülent Tulun'la Adnan Polat arasında olduğu iddia edilen bir yazışma yüzünden başlatılan soruşturmada, yapılan incelemelerin ardından takipsizlik kararı verildiği öğrenildi.

Galatasaraylılar, 4 Ağustos sabahına şok eden bir haberle uyanmıştı. Bülent Tulun’un, Adnan Polat’a yazdığı bir mektupla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında, Florya Metin Oktay Tesisleri, Türk Telekom Arena, Adnan Polat’ın ofisi ve eviyle, Bülent Tulun’un evinde aramalar yapılmıştı. Aynın günün akşamı Bülent Tulun emniyette ifade vermiş, çıkışta da, “Arabamla geldim, arabamla gidiyorum” diye konuşmuştu.

Önceki gün de Adnan Polat emniyete gelip ifade vermiş, mektuptan yeni haberi olduğunu belirtmişti. Hem Polat’ın, hem de Tulun’un ifadelerinde, birbirlerinden habersiz olarak benzer şeyler söylemesinin ve incelenen belgelerde herhangi bir suç unsuruna rastlanmamasının ardından, bu konuyla ilgili olarak takipsizlik kararı verildiği öğrenildi.

Bu arada emniyet güçlerinin yaptığı incelemede, son 3 ay içerisinde 21 milyon Dolar harcandığı ancak bunun 20 milyon Dolar’lık bölümünün kaydı olduğu tespit edilmişti. Aradaki 1 milyon Dolar’ın, kısa vadeli borçlar için ödendiği ve gerekli yerlerden faturalar alındıktan sonra bunların da polise teslim edileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler