Galatasaray'a özel önlem

Spor Totot Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle yeni bir hava kazanan bordo mavili ekipte tek hedef Galatasaray'ı yenerek yükselişe geçmek. Takımını zorlu mücadeleye

Galatasaray'a özel önlem

Spor Totot Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle yeni bir hava kazanan bordo mavili ekipte tek hedef Galatasaray'ı yenerek yükselişe geçmek. Takımını zorlu mücadeleye hazırlayan Yanal ise rakibini adeta ezberliyor.

Tecrübeli hoca rakibin silahlarını durdurmak için planlar yaparken özellikle Sneijder ve Selçuk İnan'ın oyunu yönlendirmesine engel olabilmek için taktikler hazırlıyor. Galatasaray'da iki futbolcunun oyunu kurduğunu bilen Yanal Sneijder ve Selçuk'u kilitleyerek orta saha üstünlüğünü ele geçirmenin hesaplarını yapıyor.

Yanal'ın ayrıca Burak Yılmaz'ı durdurması için Mustafa Akbaş'a özel görev verdiği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor