Galatasaray'a ikinci Baytar

 Engin Baytar'ın kardeşi Hami Galatasaray'da!Galatasaray, kendisine kulüp arayan Engin Baytar'ın kardeşi Hami Baytar'ı renklerine bağladı.Transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Galatasaray, altyapıya takviye için de girişimlerine devam ediyor. Sarı-kır

Galatasaray'a ikinci Baytar

 

Engin Baytar'ın kardeşi Hami Galatasaray'da!

Galatasaray, kendisine kulüp arayan Engin Baytar'ın kardeşi Hami Baytar'ı renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarını son sürat sürdüren Galatasaray, altyapıya takviye için de girişimlerine devam ediyor. Sarı-kırmızılıların alt yaş kategorilerine yaptığı son transfer dikkat çekti.

Galatasaray'ın, kadro dışı kalan isimlerden Engin Baytar'ın 1998 doğumlu kardeşi Hami Baytar'ı, Küçükçekmecespor'dan alt yapıya dahil ettiği bildirildi. Hami, abisinin Cüneyt Çakır'ın üzerine yürüyerek 12 maç ceza aldığı olay sonrasında, “Abi sen her türlü Galatasaray'ın kolay alıp, zor kaybedeceği bir adamsın. Kafana takma hiçbir şeyi” şeklinde yaptığı yorumla gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler