Galatasaray'a Arena'da dev hüsran

Galatasaray 6 yıl aradan sonra taraftarı önünde Devler Ligi mücadelesine çıktı, Bir kontra golüyle geriye düşen Aslan, kapanan rakibini açamadı, ikinci haftayı da puansız kapattı.Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu ikinci maçında, Portekiz'in Bra

Galatasaray'a Arena'da dev hüsran

Galatasaray 6 yıl aradan sonra taraftarı önünde Devler Ligi mücadelesine çıktı, Bir kontra golüyle geriye düşen Aslan, kapanan rakibini açamadı, ikinci haftayı da puansız kapattı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu ikinci maçında, Portekiz'in Braga takımını konuk ederken, kadrodaki bazı değişiklikler dikkati çekti. 
 
Ligde oynanan Orduspor maçında sakatlanan ve bugünkü karşılaşmaya yetişmesi beklenirken, son kontrolünde oynatılmaktan vazgeçilen Hamit Altıntop'un yanı sıra Elmander, Hakan Balta ve Cris de ilk 11'de yer almadı. 
 
Dün gıda zehirlenmesi nedeniyle rahatsızlık yaşayan ve serum tedavisi gördüğü bildirilen İsveçli oyuncu Johan Elmander, sahaya yedekler arasında çıktı. 
 
Teknik direktör Fatih Terim, savunmanın solunda Hakan Balta'nın yerine İspanyol futbolcu Albert Riera'yı tercih ederken, savunmanın göbeğinde Semih'le birlikte Dany'ye forma vererek, Cris'i yedekler arasına çekti.
 
-Galatasaray: 0 - Braga: 2
 
Stat: Türk Telekom Arena 
 
Hakemler: Tom Harald Hagen, Dag-Roger Nebben, Magnus Lundberg (Norveç) 
 
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih Kaya, Dany, Riera, Amrabat, Selçuk İnan, Melo, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz 
 
Braga: Beto, Salino, Douglao, Vinicius, Ismaily, Amorim, Custodio, Hugo Viana, Micael, Alan, Eder 
 
Gol: Dk. 27 Micael (Braga) 
 
Sarı kartlar: Dk. 2 Melo, Dk. 41 Dany (Galatasaray), Dk. 31 Alan (Braga)

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor