Galatasaray tam kadro Trabzon'a!

Galatasaray Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de 11 Mayıs Pazar günü Trabzonspor ile yapılacak maçta futbol takımını yalnız bırakmayacak.Sarı-kırmızılı kulübün, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, yarın Trabzonspor maçı iç

Galatasaray tam kadro Trabzon'a!

Galatasaray Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de 11 Mayıs Pazar günü Trabzonspor ile yapılacak maçta futbol takımını yalnız bırakmayacak.

Sarı-kırmızılı kulübün, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, yarın Trabzonspor maçı için Trabzon'a gidecek futbol takımıyla birlikte aynı uçakta, kulüp başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyelerinin de yer alacağı belirtildi.

"Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım açısından büyük önem taşıyan maç için yarın takımla birlikte Trabzon’a gidecek" denilen açıklamada, "PFDK’nın kararı nedeniyle maçı tribünde izleyemeyecek olan Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, 11 Mayıs Pazar günü öğleden sonra Trabzon'dan ayrılacak. Başkan Ünal Aysal'la birlikte yönetim kurulu üyeleri de bu önemli sınavda takımın yanında olmak için Trabzon'a gidecek" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler