Galatasaray Sneijder'le kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Kardeniz Karabükspor karşı karşıya geldi.Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-1 kazanarak üç puana uzanmayı başardı.Karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti

Galatasaray Sneijder'le kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray ile Kardeniz Karabükspor karşı karşıya geldi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-1 kazanarak üç puana uzanmayı başardı.

Karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 41 ve 83. dakikada Wesley Sneijder kaydetti. Karabükspor'un tek sayısı ise 52'de Akpala'nın ayağından geldi.

Mücadelede ayrıca Karabükspor'dan Puygrenier 56. dakikada kırmızı kart görürken sarı kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, takımının başındaki ilk galibiyetini de almış oldu.

Bu sonucun ardından Galatasaray, Süper Lig'de henüz tescillenmeyen Beşiktaş maçı hesaba katılmadan 10 puana yükselirken Karabükspor ise 8 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor