Galatasaray Sivasspor'u rahat geçti

Galatasaray ligin ikinci yarına iyi bir başlangıç yaptı. Medicana Sivasspor'u konuk eden sarı kırmızılılar rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray maça çok hızlı başlangıç yaparken, Selçuk İnan'ın 14. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçt

Galatasaray Sivasspor'u rahat geçti

Galatasaray ligin ikinci yarına iyi bir başlangıç yaptı. Medicana Sivasspor'u konuk eden sarı kırmızılılar rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray maça çok hızlı başlangıç yaparken, Selçuk İnan'ın 14. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da etkili performansını sürdüren sarı kırmızılılar bu sefer de genç yıldız adayı Sinan Gümüş'ün golüyle farkı ikiye çıkartarak devreye 2-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda Sivasspor Galatasaray kalesine daha fazla gelmeye başlarken 69. dakikada Burhan Eşer'in golüyle durumu 2-1'e getirdi. Bu golün ardından maçı sıkıntılı bir duruma getiren Galatasaray ise 87. dakikada bir penaltı daha kazandı. Topun başına maç içinde taraftarın tepkisiyle karşılaşan Burak Yılmaz geldi ve attığı golle 3-1'lik sonucu tayin etti.

Galatasaray bu galibiyetina ardından puanını 33'e çıkartırken, Sivasspor 14 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor