Galatasaray rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Galatasaray karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı...Sarı-kırmızılı takımın galibiyet golleri; 27'de Yasin Öztekin, 48 ve 90'da Wesley Sneijder ile 59'da Umut Bulut'tan

Galatasaray rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Galatasaray karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı...

Sarı-kırmızılı takımın galibiyet golleri; 27'de Yasin Öztekin, 48 ve 90'da Wesley Sneijder ile 59'da Umut Bulut'tan geldi. Karabükspor'un golleri ise 72. dakikada Hakan Balta'nın kendi kalesine attığı gol ve 86. dakikada Furkan'dan geldi.

Bu galibiyetle Galatasaray puanını 58 yaptı. Kardemir Karabükspor ise 18 puanda kaldı. Ligin 27. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor iler karşılaşacak. Karabükspor ise sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler