Galatasaray niyetine!

Trabzonspor, pazar günü Galatasaray ile oynayacağı derbinin provasını Eskişehirspor maçında yaptı! Bordo-Mavililer, Adrian ve Halil'in golleriyle rakibini geçip, kupada gruplara süper başladı.Bordo-Mavililer, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına süper bir

Galatasaray niyetine!

Trabzonspor, pazar günü Galatasaray ile oynayacağı derbinin provasını Eskişehirspor maçında yaptı! Bordo-Mavililer, Adrian ve Halil'in golleriyle rakibini geçip, kupada gruplara süper başladı.

Bordo-Mavililer, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarına süper bir başlangıç yaptı, derbi öncesi Galatasaray sınavına hazırım mesajı gönderdi. Karadeniz ekibi, bu sezon evinde oynadığı lig maçında tarihinde ilk kez mağlup olduğu Eskişehirspor’u, Halil Altıntop ve Adrian’la bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi bildi.

Maça çok hızlı bir başlangıç yapan Fırtına, daha 9. dakikada Halil Altıntop, ardından da 14’te Polonyalı yıldızı Adrian’la bulduğu gollerle iyice rahatladı. As oyuncularını sahaya süren teknik direktör Şenol Güneş, bir anlamda da pazar günü oynanacak derbinin provasını yaptı.

Erkan Zengin atıldı

Maçın ikinci yarısında kontrollü bir oyun sergileyen Trabzonspor’da kaleci Onur adeta devleşti. Eskişehirspor ataklarında kalesinde duvar ören milli eldiven konuk ekibin forvetlerine geçit vermedi.

70. dakikada Erkan’ın oyundan atılmasıyla iyice rahatlayan Fırtına’da teknik direktör Şenol Güneş, pazar günkü derbiyi düşünerek as oyuncuları Adrian, Henrique ve Halil Altıntop’u kenara aldı. 10 kişi kalan Eskişehirspor da rakip kaleye gidemeyince Fırtına rahat bir galibiyet alıp, grup maçlarına üç puanla başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor