Galatasaray Manisa'yı 4 golle geçti

Spor Toto Süper Lig'in normal sezonunun son haftasında küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Manisaspor evinde Galatasaray'ı ağırladı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 47.dakikada penaltıdan ve 77.dakikada uzaktan bir şutla Selçuk İnan, 83.dakikad

Galatasaray Manisa'yı 4 golle geçti

Spor Toto Süper Lig'in normal sezonunun son haftasında küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Manisaspor evinde Galatasaray'ı ağırladı.
 
Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 47.dakikada penaltıdan ve 77.dakikada uzaktan bir şutla Selçuk İnan, 83.dakikada yine penaltıdan kaleci Fernando Muslera ve 87.dakikada da Baros kaydetti.
 
MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYIN!..
 
Bu sonucun ardından Galatasaray 77 puanla normal sezonu zirvede tamamlarken, küme düşen Manisaspor ise ligi 32 puanda bitirdi.
 
MUSLERA TARİHE GEÇTİ
 
Galatasaray kalecisi Muslera Manisaspor maçında da gol yemeyerek bu sezon 16.kez bir maçı gol yemeden kapattı ve tarihe geçti. Daha önce Mondragon'a ait olan 15 maçlık rekoru egale eden başarılı kaleci bu maçta da gol yemeyerek takımının tarihine geçti.
 
TARAFTAR İSTEDİ PENALTIYI MUSLERA ATTI
 
Maçın 83.dakikasında Galatasaray için hakem ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Bu sezon Galatasaray'da gol atmayan tek oyuncu olan Muslera için tribünler "Muslera, Muslera" tezahüratı yaptılar. Ve Uruguaylı kaleci Fatih Terim'in de izin vermesi ile topun başına geçti. Başarılı kaleci düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderirken, tarihe geçtiği maça bir de golle imza atmış oldu.
 
2 KIRMIZI KART ÇIKTI
 
Galatasaray'ın farklı kazandığı maçta Manisaspor'da Yiğit İncedemir 39.dakikada, Galatasaray'da da Emre Çolak 89.dakikada ikinci sarı kartlarını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor